De opkomst was voor de meesten verrassend hoog: zo'n 40 à 50 mensen hadden de gang naar het gebouw gemaakt. Behalve CPN, PPR en PSP waren ook EVP, onafhankelijken en een niet onaanzienlijk aantal andere organisaties vertegenwoordigd. Heel jammer was dat er maar een handjevol vrouwen onder de deelnemers waren. Het is te hopen dat de mannelijke dominantie in de toekomst wordt doorbroken en er een ècht brede beweging kan ontstaan.

Naast de themadiscussies was een van de hoogtepunten van de middag de verkiezing van een nieuwe naam. Weliswaar was een meerderheid van mening dat je moet streven naar volledige seksuele vrijheid, die niet gebonden is aan enig hokje, maar toen er dan een nieuwe naam moest komen, was dat principe al snel vergeten. Men koos toch voor het veilige "Roze Links", daarmee opnieuw de hokjesgeest oproepend.

Niettemin overheerste het gevoel van een nieuwe impuls voor de potten- en flikkerbeweging in Groen Links. Hopelijk zal het niet bij één bijeenkomst blijven en zal een en ander een struktureel karakter krijgen.

De middag werd zoals het hoort afgesloten met een gezellige borrel.