Veel animo voor Canalparade boot 2015!

Het liep storm met de aanmeldingen voor de Canalparade boot 2015! Iedereen die zich tijdig ingeschreven heeft ontvangt nog nader bericht, maar dat zal goed nieuws zijn voor iedereen die zich uiterlijk 6 juli aangemeld heeft!  Je kan je nog aanmelden voor de reservelijst als je kans wil maken op 1 augustus mee te varen op de GroenLinks/RozeLinks Canalparade boot, echter we kunnen je geen plek garanderen. Na aanmelding ontvang je bericht zodra er een plaats op de boot voor je beschikbaar is.

 

Let op, iedereen dient zich persoonlijk aan te melden, het is niet mogelijk plaatsen voor andere mensen te reserveren. Wel kan je aangeven met wie je eventueel samen wil meevaren, we houden hier bij de eventuele loting dan rekening mee.

Om de (hoge) kosten voor de boot te dekken vragen we een bijdrage van €45,- per opvarende. Dit bedrag dient vooraf betaald te worden. Hiervoor krijg je op de boot enkele consumpties, natuurlijk is er ook drankverkoop aan boord. Onze boot beschikt over toiletten.

Belangrijk: je dient zelf je outfit te regelen. De regels zijn simpel: je outfit mag alleen de kleuren roze, rood en wit hebben, andere kleuren zijn absoluut niet toegestaan. Meer info volgt nog.

Je kan je helaas alleen nog voor de reservelijst aanmelden.